Egyedi asztalosipari termékek - Partner Pont
Sajátos elgondolások, innovatív ötletek a belsőtérben. Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Bemutatkozás

Cégünk 2004-ben alakult családi vállalkozásként, egyedi tervezésű és minőségi kivitelezésű asztalosipari termékek gyártására szakosodva.

Vállalkozásunk fő profilja kültéri és beltéri nyílászárók, lépcsők, falburkolatok, konyhabútorok, beépített szekrények és egyéni belső berendezési tárgyak készítése. Egyedi megrendelések alapján dolgozunk, mely során a megrendelő választja ki az alapanyagot, a termék stílusát, színét, a felületkezelés módját.
 
Ügyfeleink többnyire családi házak, lakások épületasztalos ipari munkálataival, belsőépítészeti szerkezetek kivitelezésének megrendelésével keresnek fel minket, de referenciamunkáink között megtalálhatóak vendéglátóipari létesítmények, közintézmények is.
 
Telephelyünk Pest megyében, Szentendre ipartelepén található. Az évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiát és egyre modernebb gépparkot telepítettünk, hogy továbbra is magas színvonalon, partnereink elégedettségére készítsük el asztalosipari termékeinket.
 
Az elmúlt évek alatt számos megrendelői elképzelést készítettünk el a klasszikustól a modernig, hagyományostól a különlegesig és a jövőben is célunk az egyéni kívánságok megvalósítása
 
Petkó Attila
Tulajdonos

 Eszközbeszerzés és technológiafejlesztés a Partner Pont Kft. részére


A Projekt neve: KMOP-2010-1.2.1/A - Közép-Magyarországi Operatív Program mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése

Projekt leírás: PARTNER PONT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.. a KMOP-2010-1.2.1/A program keretében támogatást nyert egy CNC marógép megvásárlására és üzembe helyezésére.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett neve és elérhetősége:

PARTNER PONT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 2000 Szentendre Sztaravodai út 27/A.
Tel: 06/20-913-7078, Fax: 06/26-315-585


Irányító hatóság:

Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Cím: 1139 Budapest, Váci út 83. Center Point 2. irodaház fszt.


www.magzrt.hu