Egyedi asztalosipari termékek - Partner Pont
Sajátos elgondolások, innovatív ötletek a belsőtérben. Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Dekorfa


Mi a Dekorfa?

A Dekorfa falfelületek díszítésére alkalmazható díszítő elem, mely a belső térben otthona bármely helyiségében beépíthető. Ez a különleges faburkolat szobája, konyhája, fürdőszobája díszévé is válhat. Egyes elemek kombinálhatóak egymással minta, szín és méret szerint, ezáltal változatos motívumok alakíthatók ki. Amennyiben a díszítő elem több különböző fajtájú fából van kialakítva, ezáltal a szín illetve a fa természetes erezete további variációs lehetőséget teremt.

A dekorfa burkolattal ráirányíthatjuk figyelmet egy falfelületre, amely nagymértékben, jellegzetesen képes megváltoztatni a díszített felület látványát és egyedi falfelületet hozhatnak létre.
 

Miből készülnek a Dekorfa falburkoló elemek?

A Dekorfa díszítő elem szabadalommal védett, speciális technológiával előállított, különböző fajtájú és színű fából készül. Az alapanyag ellenőrzött, telepített erdőkből származik, így biztos lehet abban, hogy a burkolat gyártásához felhasznált faanyag I. osztályú minőségű, jól bírja a nedvességet és párás környezetet.

A natúr facsempék kezelése a gyártást követően történik, ami során biztosított a fa védelme, tartóssága és esztétikai megjelenése. A felületkezelés természetes alapanyagú olajjal történik.

A kiváló minőségű felületkezelő anyagok lehetővé teszik a dekorfa burkolólap vizes helyiségekben történő felhasználást.
 

Hogyan rögzíthetők a dekorfa burkolatok? 

A dekorfa burkolatok egy speciális ragasztóval kerülnek rögzítésre. AZ Ön által kiválasztott és megrendelt facsempe mennyiségéhez kiszámoljuk a szükséges ragasztó anyag mennyiségét, és a megrendelés visszaigazoláson feltüntetjük annak költségét.  

A termékre vállalt garancia csak az általunk megküldött ragasztó alkalmazása esetén érvényes.  

A dekorfa burkolat rögzítése semmilyen különleges eljárást nem igényel - méretre gyártott, felületkezelt, nem igényel külön szabást, vagy egyéb teendőt - csak fel kell ragasztani a kívánt falfelületre.

 

Teremtsen ízléses és exkluzív környezetet Dekorfa burkoló elemekkel!
 
Reméljük felkeltettük érdeklődését, az általunk forgalmazott fadíszítő elem elnyeri tetszését, és mihamarabb Önt is elégedett partnerink között köszönthetjük.

 www.dekorfa.hu

Honlapunkon megtekintheti szélesebb kínálatunk, valamint további belsőépítészeti ötleteket is talál.