Így dolgozunk

7 lépés egyedi személyre szabott megoldásig


Minden alkalommal, amikor új munkát indítunk, egy rögzített folyamatot követünk. Minden egyedi asztalosmunka legyen konyhabútor, beépített szekrény vagy más belsőépítészeti elem átfogó folyamat lehet. A gyártási folyamat megköveteli, hogy a megfelelő döntéseket a megfelelő sorrendben hozzák meg és szeretnénk segíteni, hogy biztonságban érezhesse magát az elejétől a végéig.

01

Vázlat fázis

Partner Pont Kft. Küldjön nekünk egy rajzot, méreteket, leírást esetleg néhány képet, hogy mit szeretne, az így kapott információk alapján készítünk egy tájékoztató ajánlatot, vagy ha nincsenek kész tervei csak elképzelései készséggel állunk rendelkezésére, hogy egy személyes egyeztetés és pontos helyszíni felmérés alapján elkészíthessük ajánlatunkat.
02

Megrendelés véglegesítése

Partner Pont Kft. Az előzetes árajánlat alapján pontosítjuk és véglegesítjük a megrendelt asztalosipari termék gyártási méreteit, alapanyagokat, vasalatot, belső kiegészítőket és meghatározzuk a gyártási időt. Helyszíni felmérésre minden esetben szükség van, mely során megmérjük beépítés helyének fal méretét, belmagasságát.
03

Megrendelés visszaigazolása

Partner Pont Kft. A megrendelés visszaigazolásával egyidőben díjbekérőt állítunk ki az asztalosipari munkálatok megkezdéséhez szükséges anyagelőlegre.
A rendelés összegének első részlete 50%-a kerül kiszámlázásra.
04

Gyártás

Partner Pont Kft. Az elfogadott tervek alapján, jól felszerelt asztalosműhelyünkben elkészítjük az egyedi bútort vagy belsőépítészeti elemeket. Ez idő alatt Ön és mesterei előkészítik a teret, hogy a villanyszerelési, vízszerelési és festési munkák még a beépítés megkezdése előtt elkészüljenek.
05

Szállításra előkészítés

Partner Pont Kft. A legyártott termékek telephelyünkön történő átvétele alapján, a teljes előállítási költség kiegyenlítése a második részlet, a rendelés összegének 40%-a kerül számlázásra, a szállítás és beszerelés a számla kiegyenlítése után történik.
06

Szállítás és beépítés

Partner Pont Kft. A műhelyünkben elkészült bútorokat, ajtókat, lépcsőburkolatot kiszállítjuk és beszereljük. Az asztalos munkálatok befejezése után a részünkre átadott munkaterületet rendbe rakjuk és a helyszíni munkavégzés során keletkezett hulladékot elszállítjuk.
07

Beállítás, sikeres megvalósítás

Partner Pont Kft. A beszerelést követően a helyszínen történő átadás-átvétel alapján a munkafolyamat lezárása és a harmadik utolsó részlet a rendelés 10%-a kerül kiszámlázásra. Megrendelőnk a munka befejezést követően mind formailag, mind funkciójában egyedi személyre szabott megoldással készült asztalos munkában részesül.
Kérjen ajánlatot!