Rólunk

Partner Pont Kft.

Partner Pont Kft. egy családi tulajdonban lévő asztalosipari cég, ahol magas minőségben személyre szabott igényeknek megfelelően gyártjuk egyedi termékeinket.

Ügyfeleink többnyire konyhabútorok, beépített szekrények, mosdószekrények, lépcsők, falburkolatok, beltéri ajtók és egyéni belső berendezési tárgyak megrendelésével keresnek fel minket, de referenciamunkáink között megtalálhatóak iroda és üzletbererendezések is.


Olvasson többet rólunk:

Történetünk
Gyártás
Küldetés, értékek és jövőkép

Partner Pont Kft. Történetünk

Cégünket 2004-ben alapítottuk, hogy édesapám 40 éves szakmai tudását és tapasztalatát rám hagyva, az általa felépített asztalosipari vállalkozását tovább folytathassuk. Telephelyünk Pest megyében, Szentendre ipartelepén található. Az évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiát és egyre modernebb gépparkot telepítettünk, hogy továbbra is magas színvonalon készítsük el asztalosmunkáinkat.


Partner Pont Kft. Gyártás

Egyedi megrendelések alapján dolgozunk, mely során a megrendelő választja ki az alapanyagot, a termék stílusát, színét, a felületkezelés módját. Megrendeléseket saját, jól felszerelt asztalosműhelyünkben, minőségi kivitelben készítjük el képzett asztalos csapatunkkal. A belsőépítészekkel és megrendelőkkel folytatott kölcsönös párbeszéd révén mindig megtaláljuk azokat az egyedi megoldásokat, mellyel valósággá válnak elgondolásaik és elégedettek az általunk készített asztalosmunkával. Számunkra fontos, hogy Ön részt vegyen a folyamat nagy részében, így biztosak vagyunk benne, hogy olyan asztalos terméket kap, amelyre gondolt, továbbá Ügyfeleink számára biztonsági érzetet ad, hogy végig tudják követni a gyártást.


Küldetés

A Partner Pont Kft. csapata elkötelezett, hogy minőségi asztalosipari munkát végezzen, mindig arra törekszünk, hogy megfeleljünk ügyfelek elvárásainak és partnerei legyünk a különféle tervezői elképzelések sikeres megvalósításában.
Értékek

Hagyomány modern vállalatban
Minőség minden megoldásban
Partnerség
Jövőkép

Vállalkozásunk fejlesztésével magasabb minőségben, hatékonyabb gyártással szeretnénk egyedi asztalosipari munkáinkat elvégezni, hogy továbbra is megrendelőink elégedettsége vigye jó hírünket, amely lehetővé teszi vállalkozásunk és asztalos csapatunk hosszú távú egzisztenciáját.